NAKON 11 GODINA BRAKA: Zvijezda serije "Downton Abbey" uzela stvari u svoje ruke i zatražila razvod (FOTO)

Andrew i Amy vjenčali su se 2012. i imaju dvoje djece, sina i kćer.

  • Show

  • 18. Mar. 2023  

  • 0

Samo nekoliko sedmica nakon vijesti o razlazu para, Amy Nuttall, zvijezda serije "Downton Abbey", zatražila je razvod od supruga Andrewa Buchana, poznatog po ulozi Marka Latimera u seriji "Broadchurch", nakon 11 godina braka. 

Glumica je nedavno viđena bez vjenčanog prstena, nakon što se pročulo da je njen partner napustio porodični dom tokom Božića, kako bi nastavio aferu s glumicom Leilom Farzad, s kojom je radio na BBC-evoj seriji "Better".

image

Andrew Buchan i Amy Nuttall

 

U novom razvoju događaja prevarena glumica uzela je stvar u svoje ruke te odlučila i službeno okončati njihov brak, kao i zatražiti ono što joj pripada. Andrew i Amy vjenčali su se 2012. i imaju dvoje djece, sina i kćer. Prijatelji glumice otkrili su da je nakon prvobitnog šoka Amy bila shrvana, ali da je sada spremna prezeti kontrolu, što je i pokazala preuzimanjem inicijative oko razvoda, prenosi Gloria.hr. 

Iako nije poznato jesu li Andrew i njegova ljubavnica i dalje zajedno, The Sun donosi da ta veza nije potrajala, ipak činjenica da je prekinuo aferu ne mijenja ništa za Amy.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...