RED SUNCA, RED KIŠE, SVE DO…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Prolazno može biti i pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka između -1 i 3°C, a dnevna između 14 i 20°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se uglavnom očekuje na zapadu i sjeverozapadu Bosne. U većem dijelu zemlje rijetko može pasti malo kiše. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 8°C, a najviša dnevna do 17°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno prijepodne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 8°C, a dnevna do 17°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a dnevna do 19°C

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...