IZETBEGOVIĆ IZGUBIO ŽIVCE: „Ja mislim da će prije vas uhapsiti nego Sebiju….“ (VIDEO)

Reakcija lidera SDA Bakira Izetbegovića ostavila prisutne u nevjerici.

  • Politika

  • 19. Mar. 2023  

  • 28

Pitanje novinarke iznerviralo je lidera SDA Bakira Izetbegovića. Pitanje o diplomi, mogućem hapšenju njegove supruge. Njegovi savjetnici na koje se uvijek poziva, a jedan od njih je iza leđa novinarke pokušavao je da je zaustavi…

Nervozan, nemiran, uznemiren isprovocirao je nova neugodna pitanja. Predsjednik SDA je, kao kroz reakciju, prepostavku, kao kroz ljutnju mogućnost, postavio šokantno kontrapitanje: "A šta ako vas –uhapse?" Nije sa na tome zadrža, kaže da je veća vjerovatnoća da će neko od novinara biti uhapšen prije nego njegova žena.

Pogledajte video:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...