LET NA DRUGI SVIJET: Čudesna slovenska skakačica oborila svjetski rekord, pogledajte skok koji oduzima dah...

Slovenka je na kraju odnijela i pobjedu, a na postolju su još završile Norvežanka Silje Opseth i Japanka Yuki Ito.

  • Šareni svijet

  • 19. Mar. 2023  

  • 1

Ema Klinec (24) postavila je novi svjetski rekord za žene na letaonici u norveškom Vikersundu. Klinec je do rekorda došla sletjevši na udaljenost od 226 metara. Tako je za četiri metra oborila rekord koji je jučer postavila Kanađanka Alexandria Loutitt.

Zanimljivo je da je Klinec danas još jednom nadmašila dojučerašnji rekord, skočivši 223 metra. Isto je napravila i Loutitt, koja je išla do 225 metara. Slovenka je na kraju odnijela i pobjedu, a na postolju su još završile Norvežanka Silje Opseth i Japanka Yuki Ito.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...