OTAC NESTALOG OTKRIO GDJE SU KRENULI MUŠKARCI KOJI SU SE PREVRNULI U ČAMCU: Potraga u toku, jedan isplivao...

"Ne znamo još ništa", kaže sestra nestalog Nenada T.

  • Hronika

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Oglasila se porodica jednog od trojice muškaraca koji su se u subotu prevrnuli kada su bili u čamcu u blizini Pančevačkog mosta.

Potraga za nestalim muškarcima Milošem M. (37), Nenadom T. (38) i Milanom N. (36) i dalje traje. Da podsjetimo, oni su se u subotu uvečer, oko 21 sat, prevrnuli u čamcu u blizini Pančevačkog mosta. Miloš M. (37) je iz Zemuna, Nenad T. (38) je iz Ugrinovaca, dok je Milan N. (36) sa Novog Beograda. Četvrti muškarac, Mane K. (37), je jedini uspio da ispliva.

Otac nestalog Nenada T. (38) se oglasio i otkrio da je njegov sin sa drugarima u subotu ujutru otišao da roštilja sa drugarima. Nije znao gdje su se bili zaputili. "Joj", kratko je izustio uplašeni otac nestalog Nenada.

Sestra Nenada je dodala da se on u subotu našao sa drugovima koje dugo nije vidio i da su otišli da prave roštilj na Belu stenu.

Otkrila je i da su se u potragu uključili i njegovi drugovi.

"Ne znamo još ništa. U potragu su sa, prema Tamišu, krenuli i njegovi drugovi. Svi su uključeni u potragu. Mane je pod sedativima. Svi su oni oženjeni i imaju djecu", kaže sestra nestalog Nenada T.

Mane K. (37) je jedini uspio da ispliva i pregledan je u Urgentnom centru. Prema nezvaničnim informacijama, izjavu je dao u policiji, ali nije mogao da kaže šta je mogao da bude razlog prevrtanja njihovog čamca. Prema Maneovim riječima, uspio je da ispliva u blizini kafane "Kod Renata".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...