JEZIVE SCENE: Mladić i djevojka motornim sankama sletjeli u provaliju i poginuli

Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama.

  • Hronika

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Mladić i djevojka poginuli su prošle noći na Kopaoniku kada su vozeći motorne sanke sletjeli u uvalu i prevrnuli se.

Nastradale su pronašli spasioci Gorske službe spašavanja, prenose mediji.

Nesreća se dogodila oko jedan sat poslije ponoći u blizini Karaman Grebena. Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama.

"Dva momka su se u jednom kafiću na Kopaoniku upoznali sa djevojkama koje su upitale da li neko može da ih poveze. Momci su se ponudili i onda su u toku noći otišli da se provozaju motornim sankama. Po dvoje na dvoje sanki. Momak iz Aleksandrovca V. D. i djevojka R. I. iz Novog Sada su poginuli kada su sletjeli s puta", rekao je izvor za Nova.rs.

Stradali mladić i djevojka su se u jednom trenutku prevrnili u uvali. Ubrzo je tuda prošlo dvoje spasilaca Gorske službe spašavanja (GSS), koji su se vraćali kući i primjetili da su neki ljudi sletjeli sankama.

"Davali su znake života, pokušana je reanimacija, ali nisu uspjeli da ih spasu", dodao je sagovornik Nove.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...