POZNATI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Ovo je djevojka koja je poginula na motornim sankama

Na društvenim mrežama tragično nastradale vidi se da je bila puna života, da je bila zaljubljena u avanture i putovanja.

  • Hronika

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Dragan V. (39) iz Aleksandrovca i Irena R. (35) iz Novog Sada nastradali su tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili prevrnule u uvali. Na društvenim mrežama tragično nastradale Novosađanke Irene R. vidi se da je bila puna života, da je bila zaljubljena u avanture i putovanja.

Na društvenim mrežama Irena je delila uspomene sa brojnih putovanja, a po fotografijama je lako zaključiti da je bila avanturističkog duha i da nije znala za strah, studirala je Pravni fakultet.

Kobne večeri Irena je bila u kafiću sa drugaricom.

alt

Dve devojke su, po zatvaranju kafića na Karaman Grebenu, pitale da li može neko da ih poveze, a dvojica mladića im ponudila prevoz motornim sankama.

Jedan od njih bio je i stradali Dragan.

Irena i on su bili na jednim sankama, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...