ODVAŽAN LOOK: Sharon Stone izazvala pravu pomutnju u crvenom odijelu ispod kojeg nije nosila grudnjak (FOTO)

Glumica i u sedmoj deceniji mami uzdahe gdje god da se pojavi te bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice.

  • Žena

  • 20. Mar. 2023  

  • 0

Sharon Stone izgledala je očaravajuće na događanju pod nazivom Honor In Their Words povodom obilježavanja pedesetogodišnjice rata u Vijetnamu upriličenom u Los Angelesu. Zvijezda "Sirovih strasti", koja je nedavno proslavila 65. rođendan, odlučila se za vrlo smjelo izdanje kakvo bi se tek rijetki usudili nositi. Elegantni crveni sako s neobičnim detaljem - zlatnim lokotom - odjenula je na golo tijelo bez topa i grudnjaka, a spojila ga je s odgovarajućim lepršavim hlačama u istoj nijansi vatrenocrvene. 

Stajling u kojem je sve ostavila bez daha zaokružila je zlatnim štiklama, efektnom dugom ogrlicom i zlatnim naušnicama u obliku malih ringova, a frizura i make up bili su joj minimalistički.

alt

Inače, 29. marta ove godine obilježit će se točno 50 godina otkad su američke trupe napustile Vijetnam te je oslobođena i zadnja grupa američkih ratnih zarobljenika, piše Tportal.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...