TUŽNA VIJEST IZ VELIKE BRITANIJE: Glumac iz "Ratova zvijezda" i "Harryja Pottera" preminuo u 57. godini

On je u bolnicu prevezen u četvrtak kada ga je policija pronašla onesviještenog ispred stanice Kings Kros, a uzrok je moždani udar.

  • Kultura

  • 20. Mar. 2023  

  • 0

Glumac Paul Grant preminuo je u 57. godini, piše "The Sun".

Tužnu vijest je potvrdila njegova porodica, a kako se navodi, glumac je u nedjelju isključen sa aparata za održavanje u životu.

On je u bolnicu prevezen u četvrtak kada ga je policija pronašla onesviještenog ispred stanice Kings Kros, a uzrok je moždani udar.

"Uništena sam", kratko je izjavila njegova kćerka za pomenuti medij.

Grant je iza sebe ostavio suprugu i troje djece, a publika će ga najbolje pamtiti po ulogama u ostvarenjima "Ratovi zvijezda" i "Harry Potter".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...