REKORD JE 21 SEKUNDA: Možete li vi brže pronaći "X uljeza" među stotinama "Y"

Iz JagranJosha kažu da će oni s 'budnim' umom uočiti 'X' unutar 21 sekunde.

  • Zabava

  • 20. Mar. 2023  

  • 0

Neki kažu da igranje "mozgalica" može učiniti rješavanje jednostavnih zagonetki zanimljivijim, jer se od vas traži ozbiljno kreativno razmišljanje. Stoga vam donosimo jednu lukavu mozgalicu od JagranJosha koja će vas natjerati da svoje vještine logičkog zaključivanja stavite na test.

Na prvi pogled čini se da ova šarena slika sadrži samo slovo 'Y', ali to nije slučaj. Skriveno među svim jarko obojenim slovima 'Y', postoji jedan lukavi mali 'X' - i očito samo oni s visokim IQ-om mogu brzo locirati lažno slovo.

Iz JagranJosha kažu da će oni s 'budnim' umom uočiti 'X' unutar 21 sekunde.

Da li vi to možete, provjerite sami:

alt

Ukoliko ipak niste uspjeli ni nakon brojnih pokušaja riješiti "mozgalicu", odgovor možete potražiti na OVOM LINKU

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...