PORODICA NA OKUPU: Demi Moore objavila video s rođendanske proslave Brucea Willisa (VIDEO)

Video počinje zajedničkim pjevanjem slavljeničke pjesme „Happy Birthday” dok kamera kruži po prostoriji.

  • Show

  • 20. Mar. 2023  20. Mar. 2023

  • 0

Cijela porodica Brucea Willisa okupila se na rođendanskoj proslavi legendarnog glumca koji je jučer napunio 68 godina.

Njegova bivša supruga, glumica Demi Moore, objavila je video s okupljanja. „Sretan rođendan, BW! Tako sam sretna što možemo slaviti tvoj dan danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i lijepim željama – svi ih osjećamo”, napisala je u objavi.

Willisu je prije godinu dana dijagnosticirana afazija, složeno stanje koje utječe na kognitivne sposobnosti, uključujući i smetnje s govorom, pa je zvijezda serijala „Umri muški” bio primoran napustiti glumu.

No, afazija je bila tek simptom, porodica je nastavila otvoreno govoriti o Bruceovoj bolesti, pa su prošlog mjeseca objavili da boluje od frontotemporalne demencije, oblika sporog, ali progresivnog propadanja mentalnih sposobnosti, navodi Gloria.hr.

Bruce i Demi ostali su u odličnim odnosima i nakon razvoda braka u kojem su dobili tri kćeri – Rumer, Tallulah i Scout - pa se glumica uključila i u brigu o bivšem suprugu u najtežim trenucima njegovog života.

Video počinje zajedničkim pjevanjem slavljeničke pjesme „Happy Birthday” dok kamera kruži po prostoriji. Bruce je na snimci okružen vedrim ljudima koji ga vole - stoji između supruge Emme Heming Willis i kćeri Rumer.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...