SRBIJANSKI MEDIJI BRUJE O SKANDALU: Dvije ljubavnice potukle se zbog Gorana Bregovića u hotelu u Parizu, letjelo je perje...

‘Godinama je u stabilnoj zajednici sa suprugom, ali pouzdano vam mogu ispričati da su se dvije žene zakrvile zbog njega‘, tvrdi izvor

  • Show

  • 21. Mar. 2023  

  • 3

Čini se da je Goran Bregović i dalje fatalan muškarac... Kako drugačije objasniti natpise srbijanskih medija koji tvrde da je Bregović, koji je već godinama u stabilnom braku, doživio da se dvije dame potuku upravo zbog njega.

Kako prenosi Kurir, incident se dogodio u Parizu, a vođa Orkestra za vjenčanja i sahrane imao je navodno tajnu vezu najprije s jednom, pa onda i s drugom djevojkom. Problem je nastao kad su navodno njegove ljubavnice saznale jedna za drugu i tada je došlo do okršaja.

"Bregović privatni život dobro krije. Sazna se poneka emotivna tajna, ali to se događa vrlo rijetko. On se ne eksponira, vodi računa gdje i s kim se pojavljuje i putuje. Međutim, jednu situaciju nije mogao iskontrolirati. Radi se o tome da je mjesecima bio u paralelnoj vezi s dvije žene. I jednu i drugu je volio i poštovao na neki svoj način i nije ih mogao ostaviti", rekao je izvor, prenosi Kurir.

imageGoran Bregović (Foto: Duje Klaric/Cropix)

"Ne ulazim u to kakav je njegov bračni život. Godinama je u stabilnoj zajednici sa suprugom, ali pouzdano vam mogu ispričati da su se dvije žene zakrvile zbog njega. Nastao je kaos kad je jedna saznala za drugu. Kako je došla do tih informacija, nije mi poznato, ali su se em dobro posvađale, em počupale, pa ih je osiguranje u hotelu moralo razdvajati", otkrio je izvor i dodao da je Bregović bio u šoku kada su ga ljubavnice raskrinkale.

"Muzičar nije znao što ga je snašlo. On im je rekao šta im može pružiti, ali očito im nije mogao pružiti to da se s obje viđa u isto vrijeme. On u Parizu ima svoju nekretninu u kojoj boravi, a ljubavnicama iznajmljuje hotel. Jedna se tako tagirala na Instagramu da je u Parizu, pa je druga povezala sve kockice i došla do hotela, gdje je strpljivo čekala da se pojavi. Sva sreća po Bregovića pa je baš taj dan imao koncert, tako da se s njom nije vidio. Letjelo je perje, osiguranje je moralo reagirati i izbaciti djevojku iz objekta. Nakon toga su jedna drugoj slale prijeteće poruke, vrijeđale se, ponižavale i svađale oko Brege. Kad je vidio da je vrag odnio šalu, povukao se iz obje priče jer nije želio da se za ovo sazna. Ipak, saznalo se i to je postalo glavna tema. Jedno vrijeme nije bio u kontaktu ni s jednom ni s drugom, ali kada su se strasti smirile, to se zaboravilo i ponovno se viđao i s jednom i s drugom, s vremena na vrijeme", ispričao je sve detalje izvor za srbijanski Kurir, koji je pokušao dobiti komentar od Bregovića, ali im se nije javljao.

Muzičar je inače više od 30 godina u braku s Dženanom Sudžukom, s kojom ima tri kćeri - Unu, Lulu i Emu.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...