INSPIRACIJA ZA IZLAZAK: Trendi haljina Lejle Filipović idealna za večernje prilike (FOTO)

Lejla je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija njihovog rođendanskog izlaska u Novom Sadu.

  • Žena

  • 21. Mar. 2023  

  • 0

Manekenka i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović poznata je po svom njegovanom i dotjeranom izgledu.

U odijevanju se ne fokusira isključivo na skupe, dizajnerske krpice već nerijetko poseže i za komadima iz ponude high street brendova.

Tako je i prošle sedmice za proslavu rođendana svog supruga, voditelja Tarika Filipovića, odabrala trendi haljinu s prorezom iz H&M-a.

Lejla je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija njihovog rođendanskog izlaska u Novom Sadu. Njezin styling ovjekovječio je Tarik.

"Fotografije nastale u dva ujutro nakon izlaska. Pao mini photo session u jutarnjim satima. Fotograf Tarik strpljiv, manekenka lagano nezadovoljna fotografijama ali zahvalna. Moje dame, jeste li se prepoznale?", napisala je u opisu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...