HAOS NA KOSOVU: Kurtijev zamjenik pogođen u glavu! (VIDEO)

Napad se dogodio dok se penjao uz stepenice

  • Regija

  • 21. Mar. 2023  

  • 2

Aktivisti SDP gađali su danas tortom zamjenika premijera Republike Kosovo i glavnog pregovarača Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnika Bisljimija.

Kako je naveo lider SDP Dardan Molićaj to je urađeno zbog kako je naveo prihvatanja Prištine da osnuje Zajednicu srpskih opština (ZSO).

"Torta i milkšejk za 'Zajednicu'. Raduju se oni koji su to prihvatili! A mi građani Kosova ćemo se tome suprotstaviti i masovno tražiti njihovu ostavku, zato protestujemo u subotu 14 sati", napisao je Molićaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...