U POPULARNU APLIKACIJU STIŽE I OVA OPCIJA: WhatsApp sprema novu nadogradnju

U popularnu aplikaciju dodan je jednostavan alat pomoću kojeg je moguće brzo dodati pojedine članove u grupu. Ali, to nije sve,

  • HiTec

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 0

Glavni izvršni direktor tvrtke Meta Platforms Mark Zuckerberg najavio je nadogradnju za aplikaciju WhatsApp koja će administratorima grupa dati veću mogućnost kontrole oko toga tko se može uključiti u grupu, a ko ne.

Dodan je jednostavan alat pomoću kojeg je moguće brzo dodati pojedine članove u grupu.

Kad administrator odluči podijeliti poveznicu s pozivnicom u grupu ili grupu otvoriti za pristup novih članova u nekoj zajednici, imat će sve zahtjeve za pristup na jednom mjestu. Bit će dovoljno označiti korisnike koji će moći ući u grupu i one kojima to neće biti omogućeno.

Zuckerberg je također predstavio i značajku koja bi trebala olakšati korisnicima grupa u kojima su ljudi koje poznaju. Bit će moguće pretraživati WhatsApp po imenu kontakta kako biste vidjeli koje su vam grupe zajedničke.

Zvuči kao nešto što bi moglo biti potencijalno korisno ako se pokušavate prisjetiti naziva grupe za koju znate kako ju dijelite s nekim ili želite vidjeti u kojim ste sve grupama zajedno.

Nove značajke bi trebale postati dostupne tokom nadolazećih sedmica, piše Tech Crunch.

WhatsApp je prije nekoliko mjeseci predstavio Communities, novu značajku koja nudi veće grupe s više strukture. Među njenim novim mogućnostima su podrška za podgrupe i grupe za najave, audio i video pozivi za do 32 osoba odjednom, dijeljenje većih datoteka nego dosad, novi emoji i ankete.

Communities mogu podržati skupine do 1.024 korisnika i nude zaštitu enkripcijom od pošiljatelja do primatelja.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...