BAKIR IZETBEGOVIĆ UPUTIO ČESTITKU: "Ramazan je mjesec koji nas podsjeća da je naša najveća snaga u strpljenju, dobrim djelima..."

(...) koje činimo i jačanju međusobnog povjerenja i iskrenih odnosa."

  • Društvo

  • 22. Mar. 2023  

  • 1

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović uputio je čestitku povodom nastupanja ramazana, odabranog mjeseca za muslimane. 

"Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, Sandžaku i iseljeništvu želim da predstojeće mubarek dane ramazana provedu u miru, posvećeni blagodatima ovog posebnog mjeseca", naveo je Izetbegović te dodao: 

"Ramazan je mjesec koji nas podsjeća da je naša najveća snaga u strpljenju, dobrim djelima koje činimo i jačanju međusobnog povjerenja i iskrenih odnosa. Neka nam tjelesno odricanje i ramazanski ibadeti donesu duhovnu snagu koja će nam pomoći da savladamo sve kušnje sa kojima se suočavamo. Ramazan šerif mubarek olsun."

Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, Sandžaku i iseljeništvu želim da predstojeće mubarek dane ramazana provedu u...

Objavljuje Bakir IzetbegovićSrijeda, 22. ožujka 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...