TUGA U SUSJEDSTVU: Iznenada preminula reprezentativka Hrvatske…

Rođena je 1981., a prvi je put za hrvatsku reprezentaciju nastupila prije šest godina.

  • Hronika

  • 24. Mar. 2023  

  • 0

Hrvatska reprezentativka u streljaštvu Natalija Kikelj Vugrinec izgubila je borbu s teškom bolesti.

Streljački klub Alzas iz Čakovca objavio je da je Natalija preminula.

"Samo dvije godine su joj trebale da postane jedna od najboljih hrvatskih sportašica u gađanju zračnim pištoljem i osvoji svoju najsjajniju brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske. Međimursko i hrvatsko streljaštvo poznato je po talentu i skromnosti, a upravo su to bile njezine najveće vrline koje su je krasile sve do kraja našeg puno prerano prekinutog sportskog druženja.

Nije odustala od streljaštva i kad se suočila s teškom bolesti. Kad je ponovno stala na vatrenu crtu svi su bili sretni i radosni, kao i ona sama. Nažalost, kao da je bilo jučer, javila je da je 'opet neće biti neko vrijeme', što nas je jako zabrinulo. Ali bili smo uvjereni da će uz njezin optimistični duh, dobiti i ovu bitku i da ćemo opet uskoro biti zajedno na streljačkoj crti. Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalije više nema s nama", poručili su iz njezinog kluba.

Natalija Kikelj Vugrinec, koja je rođena 1981., prvi je put za hrvatsku reprezentaciju nastupila prije šest godina u disciplinama zračnog oružja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...