AMAR DEDIĆ SINOĆ JE ODIGRAO ZA 10: "Postio sam, vjera mi je broj jedan i srce mi je puno"

Velika utakmica za njega i sve nas.

  • Sport

  • 24. Mar. 2023  24. Mar. 2023

  • 3

Amar Dedić, fudbalski reprezentativac BiH, sinoć je protiv Islanda pružio fantastičnu partiju u dresu Zmajeva.

Mladi Zmaj je dao značajan doprinos kod prva dva gola koja je postigao Rade Krunić, a kasnije se i sam upisao u listu strijelaca, kada je lijepim golom postavio konačan rezultat meča na Bilinom polju.

Kako je rekao poslije utakmice, njemu je najviše drago zbog ekipe i pobjede, te je dodao kako su naši reprezentativci ostavili srce na terenu za tri boda protiv Islanda.

"Naravno, meni je drago što sam postigao prvi gol u reprezentaciji i srce mi je puno. Motiv je veliki igrati za reprezentaciju. Dajem svaku utakmicu sve od sebe", kazao je Dedić.

Nakon što je postigao pogodak, Dedić je podigao dres i pokazao poruku povodom ramazana, koja je bila upućena svim muslimanima.

"Postio sam, vjera mi je broj 1", poručio je Dedić, prenosi Oslobođenje.

Podsjetimo, Zmajevi su sinoć u Zenici na stadionu Bilino polje savladali Island rezultatom 3:0 u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje je na rasporedu sljedeće godine u Njemačkoj. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...