UVIJEK SA STILOM: Kraljica Rania stigla na porodični iftar u prekrasnom izdanju, stajling nadopunila torbicom… (FOTO)

Jordanska kraljica Rania prvog dana ramazana pokazala je još jednom besprijekorno izdanje svog stila. Teško je odlučiti u šta prvo gledati – haljinu, čizme ili torbicu o kojoj zaljubljenici u modu ne prestaju pričati.

  • Žena

  • 25. Mar. 2023  

  • 0

Kraljica Rania od Jordana proslavila je porodični iftar prvog dana ramazana zajedno sa svojim suprugom, kraljem Abdullahom. Iftar je prvi obrok koji se jede nakon zalaska sunca tokom islamskog svetog mjeseca.

Jordanska 52-godišnja kraljica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija te uz njih napisala: "Zahvalna sam što dijelim iftar na prvi dan svetog mjeseca s ljudima koje volim. Od današnjeg porodičnog iftara."

Stajling, nepogrešiv kao i uvijek, Rania je nadopunila torbicom kojom je pokazala koliko voli svoju zemlju, Jordan. Naime, Rania je svoju zavidnu kolekciju torbica povećala s još jednim prekrasnim primjerkom. Ovog puta izbor je pao na novu torbicu brenda Joudesign koji ima sjedište u Jordanu, navodi Tportal.hr.

Rania se odlučila za model koji nosi naziv "Gun Triangle" te je ukrašena rukom iscrtanim cvijetom perunike koji sadrži skriveno značenje. Naime, upravo je perunika, odnosno iris, nacionalni cvijet Jordana, pa kraljičini modni izbor doista ima veliko značenje.

U opisu torbice sam brend navodi: "Potaknuto strašću za umjetnost, modu i radost, svaki dizajn je umjetnička kreacija koja se može držati i nositi bilo gdje. Ova umjetnička djela dizajnirao je i oslikao Joudesign, a ponosno ih je iskrojio lokalni obrtnik."

Osim torbice i ostatak Ranijinog stajlinga također je itekako bio vrijedan pažnje. Crna haljina ukrašena plavim resama na rukavima te rubovima suknje te čipkastom pasicom u struku i oko vrata bila je utjelovljenje elegancije, minimalizma i sofisticiranosti. Izgled je dopunila crnim visokim čizmama na tanku petu čiji dizajn potpisuje britanski luksuzni brend Jennifer Chamandi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...