GLAMUR I UDOBNOST: Evo kako nosi tzv. "ružne sandale” kraljica Rania (FOTO)

Jordanska kraljica Rania redovito oduševljava svojim modnim kombinacijama. Vješto kombinira klasiku i trendove, a dokazala je to i izborom hit sandala oko čijeg izgleda se lome koplja.

  • Žena

  • 23. Avg. 2023  

  • 0

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora još jednom je pokazala da se ne boji uključiti u najkontroverznije trendove u svoje stajlinge odabravši atraktivne Pradine sandale s platformom kojima je upotpuniti jedan od svojih najnovijih outfita.

Činjenica da s lakoćom nosi trendi komade na dnevnoj bazi, uvijek se pridržavajući strogog kraljevskog protokola, dovela je do toga da Rania postane jedna od najelegantnije odjevnih pripadnica kraljevske i pravo mjerilo stila.

Uvijek chic 52-godišnja jordanska kraljica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj otkriva kako se zaljubila u jedan od najkontroverznijih stilskih trendova koji vlada modnom scenom posljednjih sezona. Riječ je o popularno zvanim "ružnim sandalama", cipelama koje modna javnost mrzi ili obožava, navodi Tportal.hr.

Fotografije koje je Rania podijelila u posljednjem Instagram postu kraljica je u društvu svog supruga, kralj Abdulaha II i svoje dvoje mlađe djece pokazuju kako je uspješno uspjela uklopiti Pradine sandale s platformom, izrađene od kože i najlona, s jednobojnim stajlingom sastavljenim od jednostavne haljine midi kroja i Louis Vuitton jakne kratkih rukava. Ovaj modni izbor ponovno potvrđuje činjenicu da glamur itekako ide pod ruku s udobnošću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...