POSLJEDNJE VIJESTI IZ ŠPANIJE: Otkriveno stanje Gudelja nakon kolapsa na terenu (VIDEO)

"Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro da izađe iz bolnice", oglasili su se iz Cordobe.

  • Sport

  • 26. Mar. 2023  

  • 0

Španska Cordoba, klub Dragiše Gudelja koji je kolabirao na terenu u subotu uveče, oglasio se prvi put o njegovom zdravstvenom stanju.

Rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja hospitalizovan je i nalazi se na intenzivnoj njezi, ali je njegovo stanje stabilizovano i uskoro će napustiti bolnicu.

"Sa zadovoljstvom javljamo da je Dragiša imao laku noć i da će uskoro da izađe iz bolnice", oglasili su se iz Cordobe.

Cordoba je često obavještavala javnost o njegovom stanju od kako je u 11. minutu doživio kardiorespiratorni zastoj u duelu protiv Rasing Fenarola.

"Bio je u nesvijesti neko vrijeme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svjestan. Želio je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Posljednje vijesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj njezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izvještavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obavijeste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji", istakli su iz Cordobe, prenosi b92.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...