REAGIRALI I IZ TRGOVAČKOG LANCA: Pogledajte šta je žena zatekla u kupljenoj glavici kupusa...

Kad je žena kod kuće raspakovala namirnice, imala je šta da vidi.

  • Šareni svijet

  • 27. Mar. 2023  

  • 0

U kući jedne Poljakinje, u glavicu kupusa koju je kupila u jednom popularnom trgovačkom lancu ugnijezdila se životinja. Macaklin, inače sićušan gmizavac, neprimjećeno je iz prodavnice dospio u stan.

Kad je žena kod kuće raspakovala namirnice, imala je šta da vidi. Zbog macaklina koji ju je iznenadio, kontaktirala je udruženje za zaštitu životinja iz Krakova.

„Žena koja je kupila kupus nas je kontaktirala zbog macaklina i zamolila za pomoć u ovoj nesvakidašnjoj situaciji“, napisali su na Facebooku i podijelili fotografije životinje, koja se u međuvremenu uselila u novi dom. Brigu o njoj preuzeo je predjsednik udruženja za zaštitu životinja, piše City Magazine.

Ispostavilo se da je riječ o zidnom macaklinu, noćnom gmizavcu koji živi uglavnom u Sredozemlju i jedna je od najvećih vrsta macaklina u Evropi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...