ZAŠTO JE NAGELSMANN DOBIO OTKAZ U BAYERNU: Igrači nisu bili nezadovoljni, ali Hasan Salihamidžić jeste jer...

(...) nisu dovoljno pobjeđivali.

  • Zabava

  • 27. Mar. 2023  27. Mar. 2023

  • 1

Julian Nagelsmann je dobio otkaz u Bayernu, te je novi trener aktuelnog prvaka Njemačke postao Thomas Tuchel.

O otkazu Nagelsmanna se još uvijek nagađa, a kao jedan od razloga naveo se gubitak svlačionice sa igračima zbog supruge koja je novinarka Bilda.

Međutim, ta pisanja sada je demantovao jedan od najboljih fudbalera Bavaraca, Joshua Kimmich. Osim Kimmicha to je porekao i njegov saigrač iz veznog reda, Leon Goretzka.

“Jesu li igrači bili nezadovoljni Nagelsmannom? Ne bih baš rekao. Nije izgubio svlačionicu. Morao je otići jer mi nismo dovoljno pobjeđivali. U Bundesligi smo pobijedili samo pet od zadnjih deset utakmica. Nismo mi bili nezadovoljni Nagelsmannom, bili smo iznenađeni kad je dobio otkaz”, rekao je Kimmich za TZ.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...