PROFINJENO I LASKAVO: Victoria Beckham ima novu verziju omiljene haljine (FOTO)

Iako su zahvaljujući svestranosti i višesezonskoj dominaciji zaradile status modnog klasika, klasične slip haljine u duhu 90-ih ove sezone mjesto će ustupiti ponešto profinjenijim verzijama. Jednu od njih, i s vlastitim potpisom, na ulicama Londona ovih je dana odjenula slavna Victoria Beckham.

  • Žena

  • 27. Mar. 2023  

  • 0

Ako bi se stil Victorije Beckham trebao sažeti na jedan moderan komad - osim njezinih prepoznatljivih crnih naočala - to bi definitivno bila haljina slip kroja. Povodom lansiranja nove linije proizvoda za svoj beauty brend, bivša spajsica okrenula se drugom modelu, jednako laskavom i chic.  

Poznata Britanka na jednu večer odvažila se na nove modne horizonte, pronašavši dostojnu zamjenu slip haljini u ružičastom modelu dužine midi, s laskavim detaljem nabora na struku.

alt

Riječ je o modelu s njezine prve pariske revije koja se održala u septembru prošle godine, na modnoj pisti nosila ju je manekenka Rianne Van Rompaey, u kombinaciji s čipkastim rukavicama, satenskim sandalama i bijelom torbicom clutch s mnoštvom dugih resica.  

Nekoliko mjeseci kasnije, Rosie Huntington-Whiteley usvojila je siluetu do posljednjeg detalja kako bi prisustvovala pariskoj reviji slavne Britanke na kojoj je predstavljala kolekciju za novu sezonu jesen-zima, navodi Tportal.hr.

Rosie Huntington-Whiteley na reviji Victorije Beckham

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...