MAJKE SREBRENICE PODRŽALE MILU ĐUKANOVIĆA: Odnosi BiH i Crne Gore sve su bolji

One su uputile riječi podrške predsjedniku Crne Gore i kandidatu DPS-a na predstojećim predsjedničkim izborima, te pozvale tamošnje građane da 2. aprila glasaju za njega.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2023  

  • 0

Samo put kojim Milo Đukanović vodi državu može nastaviti dobre odnose koje su izgradile Bosna i Hercegovina i Crna Gora, smatraju Majke Srebrenice.

One su uputile riječi podrške predsjedniku Crne Gore i kandidatu DPS-a na predstojećim predsjedničkim izborima, te pozvale tamošnje građane da 2. aprila glasaju za njega.

"Godinama su odnosi BiH i Crne Gore sve bolji. Odnos političkih zvaničnika prema genocidu u Srebrenici pokazao je da Crna Gora ne želi biti dio negatora, dio onih snaga čiji je cilj poniziti nas majke i preživjele žrtve.

Rezolucija koju je Skupština usvojila potvrdila je tu zdravu politiku. Kako bi nastavili tamo gde smo stali, građani moraju birati između dva puta.

Samo put kojim Milo Đukanović vodi državu može nastaviti te dobre odnose koje smo izgradili",  poručile su Majke Srebrenice na svom Twitter profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...