CURE DETALJI STRAVE U SUSJEDSTVU: Sin ubio oca pa presudio sebi, policija blokirala sve...

Slijedi uviđaj koji bi trebao utvrditi sve okolnosti sinoćnjeg događaja.

  • Hronika

  • 29. Mar. 2023  

  • 1

Vukovarsko srijemska policija je kasno sinoć zaprimila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijena jedna osoba.

Počinitelj je nakon pucnjave pobjegao, a policija je na mjestu događaja zatekla mrtvo tijelo muškarca. Nedugo nakon toga, pronašli su još jedno mrtvo tijelo muškarca, vjerovatno počinitelja.

- Poduzetim žurnim policijskim radnjama ubrzo smo pronašli i beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjičimo da je odbjegli počinitelj tog događaja, saopćeno je iz PU vukovarsko srijemske.

Kako neslužbeno doznaje portal Novosti od susjeda, sin je ubio oca, a zatim presudio i sebi.

Pucnjava se najprije čula u Žanićevoj ulici uz Bosut, a zatim kod novog mosta u Radićevom bloku.

- Izašao sam prošetati psa, policajac me upozorio da se odmah vratim u kuću, rekao je čitatelj za 24 sata i dodao da je ulica blokirana s nekoliko policijskih automobila.

Slijedi uviđaj koji bi trebao utvrditi sve okolnosti sinoćnjeg događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...