STRAVA U MOSTARU: U prometnoj nesreći u centru grada, četvero 19-godišnjaka...

O nesreći je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj te su poduzete sve potrebne mjere.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2023  20. Okt. 2023

  • 0

Dvije osobe zadobile su teže, a dvije lakše ozlijede u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na križanju Ulice kralja Petra Krešimira IV i Ulice kralja Tomislava u središtu Mostaru.

Kako su u petak izvijestili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, jutros u 03,55 sati, dogodila se prometna nezgoda na spomenutom križanju u kojoj je sudjelovao M.K. (2004.) s vozilom marke Mercedes koji je, po izjavi putnika u vozilu, nakon nezgode napustio mjesto događaja.

Teške tjelesne ozljede zadobili su putnici u vozilu I.I. (2004.) i E.P. (2004.), dok su lakše ozlijeđeni A.K. (2004.) i J.S. (2004.), dodaje se u policijskom izvještaju.

O nesreći je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj te su poduzete sve potrebne mjere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...