"NAŠLI SU GA": Igrač Partizana proglašen "nestalim", misteriju riješio direktor kluba

"Diabateu je umrla baba, u nedjelju se vraća u Beograd", rekao je za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura i tako razriješio misteriju.

  • Sport

  • 30. Mar. 2023  

  • 0

Nogometaš Partizana, Fousseni Diabate (27) nije se još uvijek vratio u klub nakon što je dobio poziv u reprezentaciju Malija i o njemu se ništa nije znalo, a nakon brojnih špekulacija otkriveno je šta se desilo.

Diabate je ovog marta dobio poziv da debituje u A timu Malija u mečevima kvalifikacija za Afrički kup nacija, međutim, nije se našao čak ni u protokolu za dvije utakmice protiv Gambije.

Trener Partizana Igor Duljaj na današnjoj press konferenciji pred susret s Vojvodinom kazao je da u klubu uopće nemaju informacija o njemu.

"Diabate nije ovdje. Ako me pitate gdje je, za sada nemam nikakvu informaciju", rekao je Duljaj.

Istovremeno, iz tabora selekcije Malija potvrđeno se Diabate nije pojavio u kampu državnog tima, tako da je zavladala prava misterija oko njegovog nestanka, sve dok je nije riješio direktor beogradskog kluba.

"Diabateu je umrla baba, u nedjelju se vraća u Beograd", rekao je za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura i tako razriješio misteriju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...