HOPA – CUPA PRED KAMERAMA: Angelina Jolie otkrila s kim je snimila svoju najdražu intimnu scenu…

Ovu scenu snimali su za film ''Sakupljač kostiju''.

  • Estrada

  • 31. Mar. 2023  

  • 0

Holivudska glumica Angelina Jolie otkrila je koja joj je bila najdraža seksualna scena koju je snimila u dosadašnjoj bogatoj karijeri. Prije nekoliko mjeseci njezin bivši suprug Brad Pitt otkrio je svoje mišljenje, ali mnogi su se razočarali kada su saznali da se ne radi o Angelini.

Istu stvar napravila je i Angelina te otkrila da je najviše uživala u snimanju intimnih scena s Denzelom Washingtonom.

Ovu scenu snimali su za film ''Sakupljač kostiju'', a Jolie je izjavila da je "uživala zavodeći Washingtonov lik i oslanjajući se na svoj um, a ne na ljepotu".

A u toj sceni njihovog fizičkog kontakta uopće nije bilo.

"Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi poduzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom", izjavila je glumica za Dark Horizons.

Mnogi su se ponadali da će Jolie reći neku od scena iz filma ''Gospodin i gospođa Smith'' koji je snimala s Bradom Pittom, a koji vrvi od strasti i napetosti među partnerima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...