PROCURIO VIDEO: Pogledajte reakciju Novaka Đokovića kada se u dvorani zaorilo „Kosovo je Srbija“ (VIDEO)

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama.

  • Sport

  • 01. Apr. 2023  

  • 5

Dok čeka nove nastupe na teniskim turnirima, Novak Đoković trenira u Beogradu, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za posjetu košarkaškoj utakmici Crvena zvezda - Valencia.

Đoković, koji je navijač Zvezde, na spomenutoj utakmici se istaknuo lijepom gestom prema dječacima koji su pronašli njegovu izgubljenu kreditnu karticu, no, također se istaknuo i na jedan drugi način koji je razljutio mnoge, a naročito Albance i Kosovare.

U jednom videu može se vidjeti kako, u trenucima dok su se tribine dvorane Pionir nadvikivale "Kosovo - Srbija", Đoković s visokom podignutom šakom, a zatim i aplauzom navijačima, odobrava takvo skandiranje.

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...