ŽARI I PALI I U PETOJ DECENIJI ŽIVOTA: Holivudska glumica osvanula u vrućim pozama, fanovi na Instagramu oduševljeni...

Mnogi su i dalje iznenađeni činjenicom da je već godinama u vezi s 30 godina starijim glumcem Savageom.

  • Estrada

  • 01. Apr. 2023  

  • 0

Blanca Blanco 42-godišnja je holivudska glumica koja je već godinama redovan gost na crvenim tepisima, a javnost ju je zapamtila zbog nezgode koja joj se dogodila na dodjeli Oscara.

Na dodjeli Oscara 2017. godine kada je svim okupljenima "slučajno" pokazalo međunožje u žutoj haljini, dok ju je sa strane ponosno fotografirao njezin 70-godišnji dečko John Savage, koji ima puno bogatiju karijeru.

Blanca ne prestaje provocirati svojim golišavim izdanjima pa je tako ponovno zasjala na crvenom tepihu na premijeri filma ''Air''.

A iako ima 42 godine, glumica održava sjajnu figuru, a mnogi su i dalje iznenađeni činjenicom da je već godinama u vezi s 30 godina starijim glumcem Savageom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...