POTVRĐENO IZ MUP-a ZDK: Danas obdukcija tijela žene pronađene u rijeci Bosni u Zenici

Jučer oko 14:10 sati, u koritu rijeke Bosne primjećeno je beživotno tijelo, koje je potom izvučeno na obalu.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2023  

  • 0

Danas će policija biti obavljena obdukcija tijela ženske osobe čije je tijelo pronađeno u rijeci Bosni, u zeničkom naselju Kanal, potvrdio je za Zenicablog Elvedin Fišek, portparol Uprave MUP-a ZDK.

Jučer oko 14:10 sati, u koritu rijeke Bosne primjećeno je beživotno tijelo, koje je potom izvučeno na obalu.

Uz tijelo nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, niti bilo šta što bi pomoglo u eventualnoj identifikaciji o kome se radi.

Kako kažu u Upravi policije, u posljednje vrijeme na području ove Kantone nema prijavljenih nestanaka ženskih osoba, pa se vrše provjere i sa drugim policijskim organima o eventualnom prijavljivanju nestanka.

O procijenjenom terminu utapanja, odnosno koliko je leš bio u vodi, te da li eventualno ima nekih znakova koji bi pomogli u identifikaciji, kao i medicinskim uzrocima smrti i eventualnim povredama, više informacija bit će dostupno nakon obdukcije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, objavio je Zenicablog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...