ELEGANTNO I GRACIOZNO: Na gala večeru Zendaya stigla u zadivljujućem tamnoljubičastom sariju (FOTO)

Nosila je svjetlucave narukvice i naušnice, dok je kosu oblikovala u nisku punđu.

  • Žena

  • 03. Apr. 2023  

  • 0

Glumci Zendaya i Tom Holland u subotu navečer bili su dio gala večere Kulturnog centra Nita Mukesh Ambani u Mumbaiju.

Glumica je izazvala oduševljenje svojim modnim odabirom. Na gala večeru stigla je u zadivljujućem, custom made tamnoljubičastom sariju na jedno rame, koji je rad indijskog modnog dizajnera Rahula Mishre. Sari je ukrašen svjetlucavim detaljima i uzorkom cvijeća na samom rubu suknje.

Zendayin sari, koji je inače tradicionalni odjevni predmet žena u Indiji, inspiriran je kreacijom iz dizajnerove kolekcije"Cosmom", koju čine sariji ukrašeni ručnim vezom.

Ispod sarija Zendaya je nosila zlatni top ukrašen pticama, a kreaciju je dodatno posebnom učinio prozirni šlep.

Izdanje je još posebnijim učino prozirni šlep(Foto: Profimedia)

Mlada glumica izdanje je upotpunila nakitom Bulgari. Nosila je svjetlucave narukvice i naušnice, dok je kosu oblikovala u nisku punđu.

Osim što su je mnogi usporedili s princezom i svjetlucavom boginjom, Zendayini obožavatelji iskazali su oduševljenje tkaninom i vezom na sariju, koji jednostavno oduzimaju dah ljepotom, navodi Zadovoljna.hr.

"Zendayin stil uvijek pobjeđuje", samo je jedan od oduševljenih komentara na ovo izdanje.

Zendayino očaravajuće izdanje za gala večeru

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...