DIRLJIVI TRENUCI U KUĆI POZNATOG GLUMCA: U porodici Brucea Willisa slave, brojne pratitelje ganule porodične fotografije (FOTO)

Cijela porodica oduševljava ostatak svijeta svojim načinom života, podržavanjem i ljubavlju.

  • Show

  • 03. Apr. 2023  03. Apr. 2023

  • 0

Iako se porodica glumca Brucea Willisa bori s njegovom teškom bolesti, zbog koje se morao povući iz svijeta glume, i dalje pronalazi razloga za slavlje.

Njegova supruga Emma Heming objavila je dirljivu posvetu njihovoj kćeri Mabel Ray povodom 11. rođendana djevojčice. Emma je napravila video od njihovih porodičnih fotografija od najranijih dana kćerkice do danas. Mnoge pratitelje raznježio je video jer su u njemu brojne fotografije slavnog glumca i njegove kćeri.

Otkriveni su tako neki od najemotivnijih trenutaka iz Mabelinog djetinjstva i odrastanja. Momenti u kojima je Bruce nosio svoju kćerkicu na ramenima, dok svira klavir, ali i trenuci nježnosti u kojima ponosni tata ljubi svoju djevojčicu.

"Sretan 11. rođendan, Mabel Ray. Tvoja energija je zarazna. Svojim osmijehom i toplinom osvijetliš cijelu sobu. Lijepo je svjedočiti kako voliš i brineš se za svoju porodicu i prijatelje. Nastavi sjajiti, ljubavi moja", napisala je ponosna mama Emma.

Bruce i Emma u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju dvoje djece - Mabel Ray i Evelyn Penn. Bruce iz prvog braka s Demi Moore ima još tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah. Cijela porodica oduševljava ostatak svijeta svojim načinom života, podržavanjem i ljubavlju.

Sada svi zajedno brinu o Bruceu, kojem je prošle godine dijagnosticirana afazija te se morao povući iz glume. Sve odrasle žene iz porodice - bivša i sadašnja supruga te tri starije kćeri - istovremeno su na društvenim mrežama objavile istu vijest. Zajedno slave rođendane, zajedno iščekuju rođenje djeteta Rumer Willis koja je trudna i čeka prvo dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom, piše Gloria.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...