UZNEMIRUJUĆI PRIZORI S LICA MJESTA: Direktan sudar putničkog i teretnog voza, ima povrijeđenih, hitne službe na terenu...

Na licu mjesta su hitne službe koje pomažu ozlijeđenima.

  • Hronika

  • 04. Apr. 2023  

  • 0

Nekoliko ljudi je ozlijeđeno, pri čemu neki teško, nakon sudara putničkog i teretnog voza na zapadu Nizozemske, objavili su lokalni mediji. Nesreća se dogodila u selu Voorschoten oko 3:30 u noći s ponedjeljka na utorak.

Na licu mjesta su hitne službe koje pomažu ozlijeđenima. Putnički voz je nakon nesreće izletio s tračnica. Uzrok nesreće je još uvijek nepoznat.

Fotografije s lica mjesta prikazuju prevernute vagone i stup dima koji se diže prema noćnom nebu. Na licu mjesta viđeno je više kola hitne pomoći koje su spremne prebaciti ozlijeđene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...