SAOPĆILI IZ BH. AMBASADE: Među stradalima u željezničkoj nesreći u Nizozemskoj nema državljana BiH

Prema dosadašnjim informacijama, u nesreći je poginulo pet osoba, dok je njih 19 teško povrijeđeno, saopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

  • Vijesti

  • 04. Apr. 2023  

  • 0

Ambasada Bosne i Hercegovine u Hagu obavijestila je Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine da, prema informacijama kojima Ambasada trenutno raspolaže, nema stradalih državljana Bosne i Hercegovine u teškoj željezničkoj nesreći koja se dogodila jutros u 3:30 sati u nizozemskom mjestu Voorschoten.

Prema dosadašnjim informacijama, u nesreći je poginulo pet osoba, dok je njih 19 teško povrijeđeno, saopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ambasada Bosne i Hercegovine u Hagu je u stalnom kontaktu sa holandskim vlastima, te će o svim novim saznanjima blagovremeno informisati javnost.

Broj telefona Ambasade za sve dodatne informacije je: +31 6 33 67 65 56, saopćio je MVPBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...