PUKLA TIKVA: Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, sve zbog…

Par se planirao vjenčati na ljeto, no sada su iznenada donijeli zajedničku odluku o prekidu zaruka.

  • Estrada

  • 05. Apr. 2023  

  • 0

Medijski mogul i milijarder Rupert Murdoch (92) raskinuo je zaruke s Ann Lesley Smith (66) samo nekoliko dana nakon što je objavio da se sprema peti put stat pred oltar.

Murdoch je u martu zaprosio bivšu zubnu tehničarku prstenom s dijamantom od 11 karata u vrijednosti od oko 2 miliona funti, a prilikom objave zaruka sa sigurnošću je izjavio kako će mu ovo biti posljednji brak.

Par se planirao vjenčati na ljeto, no sada su iznenada donijeli zajedničku odluku o prekidu zaruka.

"Pričali su i složili su se kako je za oboje bolje da se razdvoje", ispričao je za Daily Mail prijatelj para koji je otkrio i kako se Smith nije mogla nositi s medijskom pažnjom. "On je svjestan da će zauvijek biti pod povećalom javnosti i da ne može ništa poduzeti kako bi to promijenio", dodao je.

Drugi izvor otkrio je i kako medijski mogul još gaji osjećaje prema bivšoj zaručnicu.

"On joj se divi, poštuje je i misli da je sjajna žena. Sviđa mu se što je tako smirena i jaka, a i to što dijeli njegova vjerska uvjerenja", kazao je.

Murdoch i Smith upoznali su se prošlog ljeta u njegovom vinogradu Moraga u Bel Airu u Kaliforniji kad je ona stigla na jedno događanje koje se tamo održavalo.

Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...