PAPARAZZI U AKCIJI: 91-godišnji milijarder ne odvaja se od 25 godina mlađe djevojke, procurile fotke s plaže…

Na Barbadosu ovih dana uživaju u romantičnom odmoru.

  • Estrada

  • 21. Jan. 2023  

  • 3

Medijski mogul Rupert Murdoch ovih dana se našao u centru pažnje zahvaljući ljubavnoj vezi s novom odabranicom Ann-Lesley Smith koja je od njega mlađa 25 godina.

Paparazzi su ih ponovno snimili na jednoj od plaža Barbadosa na kojoj zajedno uživaju i ne odvajaju se jedno od drugoga, a ona mu pomaže i pri kretanju držeći ga za ruku.

Foto: Profimedia

Njihovi su prijatelji za strane mediji otkrili da su se upoznali prošle godine i da se on čini jako sretnim. Ann-Lesley, koja iza sebe ima dva braka, sigurno je najbogatija žena s kojom je bio u vezi. Njezin posljednji suprug, milioner Chester Smith, legenda countryja i vesterna koji je postao TV mogul, imao je 75 godina kad se udala za njega, a umro je samo tri godine kasnije 2008., ostavivši joj kontrolu nad njegovim imanjem od 156 hektara u Kaliforniji, gdje uzgaja grožđe i masline.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...