KAKO JE I NAJAVIO: Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković podnio ostavku - "Na računu glavnog grada ostavljamo..."

Kazao je i da se nada da će novi gradonačelnik biti izabran u najkraćem roku, kako bi se izbjegli eventualni problemi u funkcionisanju sistema Grada. 

  • Regija

  • 12. Apr. 2023  12. Apr. 2023

  • 0

Doskorašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković podnio je ostavku na tu funkciju. 

"Verifikacijom mandata odbornicima novog saziva Skupštine Glavni grad Podgorica, danas su formalno stvorene pretpostavke za početak formiranja nove vlasti u Podgorici. U skladu s obećanjem koje sam dao sugrađanima, danas sam podnio ostavku na mjesto gradonačelnika",  napisao je Vuković na facebooku.

Kazao je i da se nada da će novi gradonačelnik biti izabran u najkraćem roku, kako bi se izbjegli eventualni problemi u funkcionisanju sistema Grada. 

"Glavni grad ostavljamo u odličnom stanju. Sistem je maksimalno funkcionalan, kadrovski ekipiran i finansijski stabilan. Na računu Glavnog grada ostavljamo preko 17 miliona eura. Mojim zamjenicima, Slađani Vujačić i Časlavu Vešoviću, kojima danas prestaje mandat, želim da zahvalim na ogromnom doprinosu svim uspjesima koje smo postigli tokom protekle 4 godine. Zahvalan sam i ostalim kolegama iz uprave grada, sekretarijata, privrednih društava i javnih ustanova. Ostajem u uvjerenju da nijedan gradonačelnik nikada neće imati bolji tim.  Novoj gradskoj upravi želim uspjeh u radu", naveo je Vuković. 

Verifikacijom mandata odbornicima novog saziva Skupštine Glavni grad Podgorica, danas su formalno stvorene pretpostavke...

Objavljuje Ivan VukovićSrijeda, 12. travnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...