IGOR STOJANOVIĆ U UNIFORMI ARMIJE REPUBLIKE BiH: "Država nije onakva kakvu sam je zamišljao..."

Od Drine do Une, od Save do mora za svakog Bosanca i Hercegovca. Da bude ravnopravan, slobodan i svoj.

  • Politika

  • 14. Apr. 2023  

  • 6

"Država nije onakva kako sam je zamišljao da će biti nakon što se rat završi. Ali i dalje ponosan na svaki provedeni dan!"

Povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine potpredsjednik entiteta F BiH Igor Stojanović (SDP) objavio je prigodan post na svom Facebook profilu.

Uz objavi postavio je i svoju sliku iz vremena kada je bio borac Armije R BiH:

"Država nije onakva kako sam je zamišljao da će biti nakon što se rat završi. Ali i dalje ponosan na svaki provedeni dan!

Od Drine do Une, od Save do mora za svakog Bosanca i Hercegovca. Da bude ravnopravan, slobodan i svoj.

Armija BiH nastala u ratu!

Nacionalisti pokušavaju da joj promijene karakter u miru.

Ja znam gdje sam bio i šta je Armija BiH.

Zato nastaviti putem antifašizma na kojem se utemeljila i jedinim ciljem da zajedno gradimo državu BiH, ostaje najveća obaveza!", napisao je Stojanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...