NOVO GRADILIŠTE U BiH: Kompanija započela gradnju zgrada sa 200 stanova

Bit će izgrađene dvije zgrade, jedna od osam i druga od 14 spratova

  • Ekonomija

  • 15. Apr. 2023  

  • 0

U zapadnom dijelu Tuzle, u blizini Bingo city centra su počeli radovi na izgradnji dvije nove stambene zgrade.

Naselje “Skyline Plaza” gradi kompanija Deling invest Tuzla.

U ovom naselju, koje se nalazi pored motela “Rudar”, a preciznije na prostoru nekadašnjeg “Univerzala” bit će izgrađene dvije zgrade, jedna od osam i druga od 14 spratova, prenio je Tuzlainfo.

Deling Invest želi također osvježiti i zapadni dio grada Tuzle. Ovom prilikom Vam predstavljamo naš novi projekat Skyline Plaza koji se sastoji od dvije lamele spratnosti 8 i 14 spratova sa cca. 200 stambenih jedinica i poslovnim prostorima na prizemnoj etaži”, kazali su iz ove kompanije.

alt

Cijene stanova u pretprodaji su iznosile od 2550 KM do 2750 KM, a trenutno nije poznato da li je došlo do korekcije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...