KVALITET I INOVACIJE DOMAĆE GRAĐEVINSKE INDUSTRIJE: Izgrađen objekat koji će biti srce Bingovog logističkog lanca (VIDEO)

Ovaj projekat, dodali su, je još jedan primjer njihove posvećenosti kvalitetu i inovacijama u građevinskoj industriji.

  • Ekonomija

  • 09. Mar. 2024  

  • 0

Kompanija Baupartner iz Lukavca objavila je da je ponosna što je bila ključni partner u izgradnji centralnog skladišnog objekta za Bingo d.o.o. u Tuzli.

"Naš tim stručnjaka je radio na montažnoj betonskoj konstrukciji ovog važnog projekta. Rezultat je prostor koji će biti srce logističkog lanca Bingo, omogućavajući bržu i efikasniju distribuciju proizvoda", naveli su iz kompanije.

Ovaj projekat, dodali su, je još jedan primjer njihove posvećenosti kvalitetu i inovacijama u građevinskoj industriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...