JAKOV MILATOVIĆ OSUDIO NAPAD NA MLADE SPORTISTE IZ BiH U BARU: Zatražio kazne za napadače...

Dvojica maloljetnih sportista Atletskog kluba Sarajevo napadnuti su sinoć u Baru, od kojih je jedan zadobio teže povrede.

  • Regija

  • 16. Apr. 2023  

  • 1

"Oštro osuđujem napad koji se desio u Baru na mlade sportiste iz BiH", poručio je novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na Twitteru.

“Očekujem od nadležnih organa da u potpunosti ispitaju slučaj i adekvatno sankcionišu napadače. Nasilje moramo iskorijeniti iz našeg društva i zbog građana CG, ali i zbog svih onih koji dolaze u našu zemlju”, naveo je Milatović.

Dvojica maloljetnih sportista Atletskog kluba Sarajevo napadnuti su sinoć u Baru, od kojih je jedan zadobio teže povrede.

Njih je, kako je saopćeno iz crnogorske policije, napala grupa mladića iz Bara, protiv kojih je danas postupajući tužilac naredio policiji da u redovnom postupku podnese prijavu.

Povrijeđeni mladići boravili su u Baru u okviru priprema za atletsku sezonu. Jedan od povrijeđenih je hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, dok je drugi povrijeđeni mladić transportovan za Sarajevo.

Jedan od napadnutih je sin novinarke Arduane Pribinje i pjevača Al'dina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...