MILO ĐUKANOVIĆ SE IZVINIO SARAJLIJAMA: "Crna Gora ne pamti ovakav sramotni čin prema gostima kakav se desio u Baru..."

"Dotle, moje duboko izvinjenje Harunu i Aliji i njihovim roditeljima, našim prijateljima u Bosni i Hercegovini”, zaključio je Đukanović.

  • Regija

  • 17. Apr. 2023  

  • 1

Crna Gora ne pamti ovakav sramotni čin nasilja prema gostima kakav se desio u Baru, saopćio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Divljački su napadnuti dječaci, mladi sportisti iz prijateljske BiH. Najporaznije od svega bi bilo ako taj vandalski incident ima nacionalni i vjerski predznak”, naveo je Đukanović na Twtiteru.

Nadležni državni organi moraju slučaj rasvijetliti do kraja, dodao je Đukanović, posebno imajući u vidu da se u posljednje vrijeme u Crnoj Gori sve češće susrijećemo s vršnjačkim nasiljem.

“Na tome polažemo ispit i kao društvo, i kao država. Dotle, moje duboko izvinjenje Harunu i Aliji i njihovim roditeljima, našim prijateljima u Bosni i Hercegovini”, zaključio je Đukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...