EUFORIJA NA STADIONU: Pogledajte izjavu predsjednika Barcelone koja je raspametila navijače... (VIDEO)

S klubom je osvojio sve što se moglo, ponovio to više puta i stekao status najboljeg nogometaša svih vremena.

  • Sport

  • 17. Apr. 2023  

  • 0

Barcelona nije uspjela pobijediti Getafe u nedjelju, no njeni navijači imali su razlog za veselje. Barem dio onih koji priželjkuje povratak Lionela Messija u klub, odnosno dio koji je okružio predsjednika Barce Joana Laportu i postavio mu pitanje o mogućem povratku argentinskog čarobnjaka.

Laporta je potvrdno odgovorio na pitanje.

Messi je pod ugovorom s Paris Saint-Germainom do kraja sezone i još je nepoznato što će napraviti nakon nje. Opcija je ostanak u klubu u kojem mu navijači zvižde, prihvaćanje ponude Al Hilala koji mu nudi 400 miliona eura godišnje plaće, odlazak u neki europski klub ili MLS, odnosno povratak kući u Barcelonu.

Messi je za Barcelonu odigrao 778 utakmica, postigao 672 gola i asistirao za njih 303. S klubom je osvojio sve što se moglo, ponovio to više puta i stekao status najboljeg nogometaša svih vremena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...