SAŠA MAGAZINOVIĆ KAO DA NIJE ZNAO DA ĆE BITI ODBIJEN: "Borio sam se 408 dana za ukidanje akciza, ali su HDZ i SNSD na posljednjem koraku rekli 'NE'"

"Ko se bori, taj može i izgubiti", rekao je Magazinović

  • Politika

  • 18. Apr. 2023  

  • 5

Saša Magazinović, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH (SDP BiH) oglasio se na Facebooku nakon što nije prošla borba za ukidanje akciza i jeftinije gorivo za bh. građane.

Magazinović se borio 408 dana, pokušavao je "izboksovati" ukidanje akciza te tako svim građanima širom Bosne i Hercegovine obezbijediti jeftinije gorivo.

"Danas je borba završena. Porazom. Nisam uspio. SNSD i HDZ su na posljednjem koraku rekli - NE. Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. Idemo dalje!", poručio je Magazinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...