OVO JE NAJSEKSI ŽENA SVIJETA: "Da je Botticelli danas živ, umjesto Venere nacrtao bi upravo nju!" (FOTO)

Ashley Graham ‘otkrivena‘ je kada je imala 12 godina u shopping centru u Nebraski.

  • Sex i grad

  • 19. Apr. 2023  

  • 1

Plus size model Ashley Graham (35) je najseksepilnija žena svijeta u 2023. godini po izboru časopisa Maxim.

U velikoj reportaži o predvodnici plus size pokreta i zagovarateljici prirodne ženske ljepote i oblina, Maxim ističe da je Graham donijela dašak svježeg zraka u modnoj industriji.

Ističu da je samopouzdanje kraljice oblina zarazno i inspirativno i dokazuje da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.

"Ona je hodajuće umjetničko djelo. Da je Botticelli danas živ, odbacio bi svoje remek-djelo Rođenje Venere i umjesto nje naslikao Ashley", piše Maxim.

imageAshley Graham (Foto: PROFIMEDIA)

Ashley Graham ‘otkrivena‘ je kada je imala 12 godina u shopping centru u Nebraski. Cijelu karijeru je provela propovijedajući o važnosti samoprihvaćanja i nadahnjujući ljude širom svijeta da zavole svoje tijelo bez obzira na veličinu i oblik.

altFoto: PROFIMEDIA

Maxim zaključuje da je Ashley prava ikona za žene širom svijeta koja dokazuje da je njegovanje jedinstvenog stila te prihvaćanje prirodne ljepote ultimativni potez moći.

"Ashley, klanjamo ti se", poručuje Maxim.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...