STRAHUJE SE DA JE RIJEČ O NESTALOM MLADIĆU: Građani pronašli tijelo u odvodnoj cijevi u Gradačcu

Identitet nastradalog još uvijek nije utvrđen.

  • Hronika

  • 22. Apr. 2023  

  • 0

STRAHUJE SE DA JE RIJEČ O NESTALOM MLADIĆU: Građani pronašli tijelo u odvodnoj cijevi u Gradačcu

U odvodnoj cijevi u blizini Tržnog centra Bingo u Gradačcu pronađeno je tijelo koje je pronašla grupa građana koja se angažovala u traženju nestalog sugrađanina Aldina Hasukića, prenosi portal Etto.ba.

Oni su primijetili da na šahtu za pristup odvodu otpadnih i površinskih voda nedostaje poklopac. Kada su se spustili u šaht, u odvodnoj cijevi na udaljenosti od oko 15 metara primijetili su siluetu koja podsjeća na ljudsko tijelo.

Odmah su obavijestili Policijsku stanicu Gradačac koja je obezbijedila mjesto događaja i obavijestila nadležne službe za pomoć i spašavanje kako bi se pristupilo izvlačenju tijela.

Na lice mjesta su stigle ekipe Ronilačkog kluba "Vidara" i Gorske službe spašavanja Srebrenik koji su uz pomoć građana i uz asistenciju policijskih službenika uspješno izvukli tijelo iz cijevi.

Identitet nastradalog još uvijek nije utvrđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...