I SEJO BRAJLOVIĆ BORAVIO U BANJOJ LUCI: Prije finalnog meča na "Srpska Open", šetao sa Stanivukovićem i dijelio novac (VIDEO)

Brajlović se tokom boravka u Banjoj Luci sreo sa gradonačelnikom tog grada Draškom Stanivukovićem

  • Društvo

  • 23. Apr. 2023  

  • 13

Popularni sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović boravio je danas u Banjoj Luci gdje je prisustvovao finalnom meču turnira "Srpska Open".

Brajlović se tokom boravka u Banjoj Luci sreo sa gradonačelnikom tog grada Draškom Stanivukovićem. Stanivuković je podijelio video na društvene mreže, a na njemu se vidi uplakana djevojčica koja se želi fotografisati s njim, a onda je Brajlović zbog toga časti s 50 KM.

"I brat Sejo Brajlović stigao je na 'Srpska Open'. Nakon obilaska kompleksa, kaže da je ovo 'čudo neviđeno'. Pratite li finalni meč? Kako vam se dopada naša Banja Luka", napisao je Stanivuković na Facebooku.

Inače, titulu najboljeg na turniru u Banjoj Luci ponio je srbijanski teniser Dušan Lajović koji je nakon tri seta pobijedio ruskog igrača Andreya Rubleva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...