REUF BAJROVIĆ OTKRIVA JEZIVE PORUKE BRITANSKIH ZVANIČNIKA KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: "Genocid protiv Bošnjaka bio je bolna, ali neophodna obnova kršćanske Evrope"

Reuf Bajrović o tome kako su Peter Szijjarto i Dragan Čović dogovarali Izborni zakon ‘na kršćanskim osnovama’

  • Politika

  • 23. Apr. 2023  24. Apr. 2023

  • 10

Kopredsjedavajući američko-europske alijanse Reuf Bajrović u emsiji 'Istraga sedmice' Hayat TV govorio je o položaju Bošnjaka u Europi.

"U knjizi 'Klintonove kasete' autor je bio šokiran kada su mu britanski dužnosnici rekli da je genocid protiv nas bio bolan, ali potrebna obnova kršćanske Europe. Međunarodni dužnosnici su pokušali da saperu tu krivicu koju su dijelili. Vi sada imate povratak na tu politiku “, naglasio je Bajrović. Reuf dodaje da je previše Bošnjaka.

Građanima Bosne i Hercegovine poslao je jasnu poruku:

" Prestanimo sebe lagati da postoji neka realnost u kojoj se na nas ne gleda kao dio Europe koja joj ne pripada. Ovo je naša zemlja od kada znamo za sebe. Ovo je oduvijek naše . Nadam se da će ovaj narod konačno progledati i shvatiti da imamo situaciju da smo manjina na kontinentu koji nas gleda ovako kako možemo čuti u videu. Naše postojanje je uvreda. Ovaj snimak to potvrđuje ".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...